novi harmonyca filer 1

Novi HArmonyCa filer i sve o njemu

HArmonyCa je novi hibridni filer kompanije Allergan Aesthetics sa dvostrukim efektom – dodaje volumen trenutno, a kožu zateže postepeno i kontinuirano u oblastima aplikacije.

Šta je HArmonyCa?

HArmonyCa formula kombinuje hijaluronsku kiselinu sa kalcijum hidroksiapatitom u jednom proizvodu kako bismo odmah dobili volumen tretirane regije, a dodatni lifting postepeno, stimulacijom sinteze kolagena i elastina. HArmonyCa je jedini hibridni filer sa dvostrukim efektom ove vrste. Kako se HArmonyCa vremenom razlaže, formira se gusta mreža kolagenih vlakana zahvaljujući drugoj komponenti, kalcijum hidroksiapatitu. Formirani kolagen i elastin dopunjuju korekciju postignutu dejstvom hijaluronske kiseline, naglašavajući konture i podstičući obnavljanje strukture kože.

HArmonyCa tretman se koristi kada:

  • mezoterapija ne daje optimalni efekat
  • imate problem sa opuštenom kožom
  • imate sitne linije ili bore
  • želimo postići zatezanje kože
  • želimo prirodne rezultate

Zašto je zatezanje kože sa HArmonyCa filerom neophodno?

Koža se vremenom menja zbog smanjenja kolagena i elastina, koji doprinose čvrstini i elastičnosti kože. Nažalost, starenje i faktori životne sredine (kao što je izlaganje suncu ili pušenje) otežavaju telu da proizvodi ove komponente. Smanjenje kolagena i elastina može dovesti do bora i opuštanja kože lica, što su prvi znaci starenja kože.

Koja je uloga hijaluronske kiseline u formuli HArmonyCa?

Formula HArmonyCa sadrži 70% umrežene hijaluronske kiseline, slično kao i u hijaluronskim filerima. Zahvaljujući tome, odmah dobijamo volumen, baš kao i kad koristimo hijalluronske filere. Zbog činjenice da HArmonyCa sadrži hijaluronsku kiselinu, proizvod se može koristiti i za modeliranje lica.

Koja je uloga kalcijum hidroksiapatita u formuli HArmonyCa?

Kalcijum hidroksiapatit je ono što čini HArmonyCa jedinstvenim estetskim injektibilnim tretmanom. Mikrosfere kalcijum hidroksiapatita stimulišu sintezu novog kolagena i elastina i formiraju „skelu“ oko koje se akumuliraju. Razgradnja HArmonyCa tokom vremena je usklađenam sa proizvodnjom neokolagena što dugotrajno rezultira prirodnim i mladalačkim izgledom.

Koliko traju rezultati HArmonyCa tretmana?

Tokom vremena, telo prirodno razgrađuje filer, što dovodi do toga da se tretirana regija vraća u prethodno stanje. Trajanje rezultata može značajno da varira u zavisnosti od individualnih karakteristika svakog pacijenta. HArmonyCa, za razliku od bilo kog drugog dermalnog filera, radi u dve faze – trenutno voluminizira tretiranu regiju i povećava proizvodnju kolagena tokom vremena. Rezultati tretmana traju do 19 meseci.

Koliko tretmana HArmonyCa je potrebno da bi se postigao željeni rezultat?

Broj tretmana koji je potreban za postizanje željenog rezultata zavisi od individualnih karakteristika lica. Plan tretmana i eventualnu kombinaciju sa drugim metodama pravite zajedno sa Vašim lekarom, a na osnovu pregleda.

Da li je HArmonyCa procedura bolna?

Bol ili nelagodnost tokom procedure su minimalni

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top