Cryo Meso Lift

Cryo Mezo Lift je tretman s prilično rezumljivim sistemom delovanja i lako ga je objasniti. Serumi za lice, koji se koriste u svakodnevnoj kućnoj nezi, ne mogu da prodru do dubljih slojeva kože. Posebnim aparatom, mi ovu situaciju možemo da promenimo i apliciramo specijalne, još koncentrovanije, serume u dublje slojeve kože.

Cryo Mezo Lift može da se ubroji u poznatu grupu tretmana, koje nazivamo „mezoterapija bez igle“, mada on uključuje i druge korake.

Kako izgleda tretman?

Prvo radimo nežni piling ultrazvukom, a zatim drugim aparatom ubacujemo serum u dublje slojeve kože. Nakon toga sledi izuzetno prijatna masaža lica i na kraju tretman završimo hladnom lifting maskom.

Kada se vidi rezultat?

Efekat je sada i odmah, vidljiv golim okom. S tretmana odlazite s glatkom, hidriranom, zategnutijom i osveženom kožom, koja upadljivo blista.

Da li je procedura prijatna?

Kako je Cryo Mezo Lift unapređena verzija mezoterapije bez igala, on je savršeno prijatan. Serum koji se koristi nežno hladi kožu, a sem neophodne hidratacije, pruža i dodatni lifting-efekat.

Cryo Meso Lift neće zalediti samo vreme na licu, obrisati s njega umor i nekoliko godina – već će zamrznuti i sadašnji trenutak. Opustićete se, jer je svaka sekunda tretmana izuzetno prijatna. Zaboravićete na brige, probleme, gužve, sve obaveze koje treba završiti…

Ako zavolite ovaj tretman – što je slučaj sa svima koji su ga probali – biće vam zanimljivo da znate da je „Cryo“ je reč nastala od grčke reči κρύος. U prevodu: zamrznuto, zaleđeno. U filmovima naučne fantastike u krio-komorama možete zalediti organizam i probuditi se vekovima u budućnost, a da ne ostarite ni jedan dan.

Cena tretmana

Za sve informacije o ceni ili zakazivanje konsultacija pišite nam na mejl, Instagram, Facebook, WhatsApp, Viber ili nas nazovite putem telefona 062 757 805