Diego Dalla Palma tretmani

Zlatna formula za kožu

Diego Dalla Palma (DDP) kozmetika je postala deo naših tretmana, jer smo mi posvećeni nezi kože – a ovaj brend ima izuzetnu reputaciju zbog spajanja nauke, prirode i luksuza.

Radi se o eminentnoj italijanskoj kozmetici, koja ima dokazane profesionalne proizvode s retkim i dragocenim elementima. Pored zlata, srebra i platine – ekskluzivni DDP preparati sadrže i druge snažne sastojke za podmlađivanje:

 • Golden Collagenine – poznat po stimulisanju proizvodnje novog kolagena
 • 51+3 HYALU COMPLEX – vešta mešavina dizajnirana da se suprotstavi znacima starenja
 • Cell Detoxium – omogućava detoks kože na ćelijskom nivou
 • antioksidansi – dobijeni iz matičnih ćelija šargarepe, pružaju zaštitu od spoljnih stresora i osiguravaju otpornost i vitalnost kože
 • dijamantski prah – nalazi se u pojedinim preparatima, daje energiju i sjaj koži

U tekstu koji sledi, opisujemo vam 3 najintenzivnija Diego Dalla Palma tretmana, sa svim detaljima:

 1. Za koji tip kože je pogodan svaki od njih?
 2. Koji su koraci tretmana?
 3. Koje DDP proizvode koristimo?

SOOTHING – preporod, balans, obnavljanje, umirenje

Višenamenski tretman lica za jačanje barijere kože i umirivanje osetljive, hiper-reaktivne, krhke kože. Idealan za kožu iritiranu eksternim agresorima: sunce, vetar, hladnoća, zagađenje, neizbalansirana ishrana, hormonske promene, terapije lekovima…

Kada je koža u opisanom stanju, osećaj nelagode se javlja u vidu toplote, peckanja, bola, suvoće, zadebljanja, svraba… čak u težim slučajevima: osip, crvenilo, koprivnjača, perutanje, kseroza (izražena suvoća) ili teleangiektazija (uvećanje krvnih sudova).

Koraci SOOTHING Diego Dalla Palma tretmana:

 1. ĆELIJSKA DETOKSIKACIJA – čišćenje lica, regije očiju, usana, vrata i dekoltea (MICELLAR CLEANSING WATER)
 2. EKSFOLIJACIJA I MASAŽA – piling i masaž krema za obnovu (RENEWING MASSAGE CREAM)
 3. MASKA – hranljiva i umirujuća melt-in maska sa ceramidima (NOURISHING AND SOOTHING CERAMIDE MELT-IN MASK)
 4. CILJANO DELOVANJE – u zavisnosti od potreba kože biramo naredni preparat:
  • DEEPLY NOURISHING ANTI-AGING SERUM – intenzivni hranljivi anti-age serum, pogodan i za najreaktivnije kože, ili
  • SOOTHING ANTI-REDNESS SERUM – umirujući serum protiv crvenila
 5. ZAVRŠETAK TRETMANA – uz masažu se nanose:
  • SOOTHING EYE CONTOUR ANTI-BAGS/ANTI-DARK CIRCLES – umirujući antirid protiv tamnih kolutova i otoka oko očiju
  • DEEPLY NOURISHING AND SOOTHING CREAM – intenzivna hranljiva umirujuća krema
  • UNIFORMING TINTED CREAM SPF50 – tonirana krema za ujednačen i blistav ten SPF50

DETOX – eliminacija toksina, blagostanje kože, čišćenje svih tipova kože

Toksini su najveći neprijatelj kože, jer se ne zaustavljaju na njenoj površini, već prodiru duboko u unutrašnjost. Ove štetne supstance mogu poticati iz spoljašnje sredine (zagađenje, korozivne materije, teški metali…) – kao i od samih ćelija, naročito tokom stvaranja ćelijske energije (slobodni radikali).

Kada koža nije u stanju da se oslobodi toksina prirodnim putem, otpad koji se stvara počinje da „guši“ ćelije, menja nivo ćelijske aktivnosti, narušava vitalnost kože i slabi dejstvo aktivnih sastojaka koji se nalaze u proizvodima za svakodnevnu negu kože.

Cilj DETOX tretman je čista koža sa manje vidljivim nesavršenostima – tj. čišćenje/detoks kože svih uzrasta. Tretman čišćenja kože stimuliše detoksikaciju i regeneraciju, omogućava joj da „diše“ i čini je spremnom da na najefikasniji način apsorbuje 51+ 3 HYALU COMPLEX™ za višestruku revitalizaciju.

CELL DETOXIUM je aktivni sastojak koji utiče na intenzivniju razgradnju toksina, njihovu eliminaciju – uz odstranjivanje ćelijskog otpada.

Za najbolje rezultate, DETOX Diego Dalla Palma se radi u najmanje 4 sesija – jednom nedeljno. Prva dva tretmana uključuju i komedoekspresiju (ručno uklanjanje mitisera). Tretmani se mogu ponavljati nekoliko puta u toku godine bez obzira na sezonu. Naravno, moguće je i raditi samo jedan tretman povremeno, umesto klasičnog tretmana čišćenja lica.

Koraci DETOX Diego Dalla Palma tretmana:

 1. ĆELIJSKA DETOKSIKACIJA – za početno uklanjanje nečistoća koristimo: dvofazni micelarni skidač šminke BIPHASIC MICELLAR MAKEUP REMOVER, micelarno mleko MICELLAR CLEANSING MILK i revitalizujući tonik REVITALISING TONIC
 2. EKSFOLIJACIJA – piling se bira u zavisnosti od tipa kože, a opcije su:
  • MANDELIC ACID EXFOLIANT – mandelični piling
  • ENZYMATIC EXFOLIANT – enzimski piling
  • COMBINED ACID PEELING – piling sa kombinovanim kiselinama
  • DETOXIFYING SCRUB – detoks abrazivni piling
 3. CILJANO DELOVANJE – intenzivnije čišćenje pora uz fluid za otvaranje pora BLACKHEAD SQUEEZING FLUID, nakon koga se koristi astrigentna umirujuća maska ASTRINGENT SOOTHING MASK
 4. ZAVRŠETAK TRETMANA – tretman se finišira detoks kremom koja štiti od sunca DETOXIFYING CREAM SPF15 ili dnevnim zaštitnim fluidom DAILY PROTECTIVE FLUID SPF50+

ICON TIME – obnavljanje, energizacija, zaštita, sjaj i blistavost

Cilj ICON TIME tretmana je da zaštititi mladalački potencijal kože, uspori prve znake starenja – što ga čini pogodnim za osobe starosti od 30 godina pa naviše. Pogotovo za one koji žive užurbano, pod stresom, pokazuju znake preranog starenja zbog pušenja i spoljašnjeg zagađenja.

Specijalno je formulisan da tretira prve bore kada se pojave, kao i gubitak tonusa. Tretman je obogaćen dragocenim energetskim svojstvima srebra, zlata, platine i biometičkim peptidima, koji štite potporne strukture i vode intenzivnu borbu protiv bora i gubitka elastičnosti.

Ovaj tretman zaštite ,,mladalačkog potencijala“ kože, pored mikro-prašine srebra, uključuje i Anti-inflammAging system koji deluje protiv slobodnih radikala i inflamacije. Uz profesionalnu ručnu masažu lica, ključni momenti ICON Diego Dalla Palma tretmana su:

 1. DETOKSIKACIJA ĆELIJA – detox i regulacija metabolizma uz naš aktivni sastojak, CELL DETOXIUM, oslobađa kožu od toksina i priprema je za naredne korake
 2. ĆELIJSKA BIOREVITALIZACIJA – 51+3 HYALU COMPLEX™ harmonizuje ćelijsku komunikaciju, povećava vitalnost i dugovečnost ćelija. U ICON TIME tretmanu, 51+3 HYALU COMPLEX™ sadrži aminokiseline, koje su sastavni deo kolagena i elastina – čime se stimuliše jačanje njihove proizvodnje

Ovaj tretman nije univerzalan, već visoko specijalizovan. Osmišljava se tako da zadovolji individualne potrebe i želje, nudeći personalizovan pristup nezi kože.

Uz Diego Dalla Palma kozmetiku i uz nas, uđite u novu eru nege kože, posebno prilagođenu individualnim potrebama. Da bismo otkrili pun potencijal vaše kože – rezervišite svoje jedinstveno iskustvo i zakoračite u svet koji je poseban i izuzetan. Koža će biti zahvalna!

Cene tretmana