resenje celulit

Da li je moguće rešiti se celulita?

More saveta vezanih za celulit čeka nas na svakom koraku – čudotvorni preparati, masažeri, čajevi…

Prema rečima dr Anice Jevremović najvažnija je odluka da se sa celulitom konačno obračunamo.

– U kojoj meri je moguće rešiti se celulita?

Obično se, kada treba da donesem neku odluku, setim Pikasovih reči: „ko želi da nešto nauči naći će način, a ko ne želi naći će izgovor“. To se, osim na učenje, može primeniti i na sve druge aktivnosti u životu, pa i na borbu sa celulitom. Nikada mi se nije desilo da klijentkinja čvrsto odluči da se celulit kod nje više ne vidi, a da to ne postignemo.

– Na koji način i kojim metodama to postižete?

Celulit više nije medicinski fenomen već potpuno proučena strukturna promena u potkožnom sloju koja dovodi do poremećaja mikrocirkulacije i limfne drenaže. Mi smo spojili savremena naučna saznanja iz ove oblasti sa proverenim metodama i razvili optimalan anticelulit program, Celuzit Express. Ovaj program je naš „čarobni štapić“.

– Možete li nam reći nešto više o Celuzit Express programu?

Program je rezultat iskustava vodećih svetskih stručnjaka za estetsku medicinu i anti-ejdžing. Kada svoj profesionalni rad usmerite na borbu protiv celulita vremenom pouzdano utvrdite šta je u toj borbi efikasno oružje a šta gubljenje vremena. Tako je Celuzit Express i nastao, kao skup najboljih praksi kod uklanjanja celulita čija je efikasnost potvrđena u vodećim svetskim kućama za estetsku medicinu.

– Koliko je Vaših klijenata koristilo ovaj program i kakvi su rezultati?

Adekvatna zamena za ovaj program ne postoji, tako da je on korišćen kod svih klijentkinja koje su imale problem sa celulitom. Kada je potrebno da brzo i efikasno postignete dobre rezultate, što je uvek cilj, onda nemate mnogo izbora. Navešću jedan, tipičan primer skorašnje klijentkinje. U pitanju je poslovna žena iz Beograda, u ranim četrdesetim godinama, koja je u naš Studio došla po preporuci prijateljice. Godine sedenja su ostavile trag na njenoj figuri u vidu poodmaklog stadijuma celulita na zadnjici i bokovima, sve češćeg oticanja nogu i opuštene kože.

Primenom Celuzit Expres programa prvo je rešen problem oticanja nogu. Nakon nekoliko nedelja postignuto je i željeno smanjenje obima tretiranih regija, a tonus kože je vidno poboljšan. Neželjeni prateći efekat – konfekcijski broj manje i kupovina nove garderobe.

– Da li je pred letovanja najveće interesovanje za ovaj program?

Tada postoji povećano interesovanje. Međutim, program Celuzit Express, kao ni sam celulit, nije sezonska stvar te su anticelulit tretmani traženi tokom cele godine.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top