UPOZNAJTE

DR ANICU JEVREMOVIĆ Kožurik

završila osnovne studije medicine i specijalizaciju iz Plastične, rekonstruktivne i estestske hirurgije na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Dodatna usavršavanja vezana za estetsku medicinu i hirurgiju sticala je u prestižnim centrima širom sveta (Meksiko, Francuska, Italija, Nemačka, Španija, Portugalija...)

U estetske vode uplovila je pre više od petnaest godina i vrlo brzo nakon toga posvetila se unapređenju postojećih metoda estetske medicine prilagođavajući ih individulanim potrebama svojih pacijenata.

upoznajte dr anicu jevremovic
dr anica jevremovic iskustvo
Blefaroplastika – korekcija gornjih i donjih očnih kapaka

Blefaroplastika – korekcija gornjih i donjih očnih kapaka

Blefaroplastika gornjih kapaka Korekcija gornjih očnih kapaka (blefaroplastika) najčešća je operacija na kapcima, namenjena svima koji žele da podmlade lice time što će otvoriti pogled. Kako su oči prvo što…

Mezoterapija: #1 tretman lica

Mezoterapija: #1 tretman lica

Mezoterapija je tajna mladalačkog izgleda i jedan od najpoznatijih tretmana estetske medicine.

Niti – nehirurški lifting i konturisanje

Niti – nehirurški lifting i konturisanje

Niti možemo: podići obrve, konturisati obraze, usne, nos⁠⁠, eliminisati nazolabijalne bore, zategnuti donju trećinu lica, postići lifting efekat celog lica.

Bukalno masno jastuče

Nekada se lice konturisalo samo bronzerom i hajlajterom, zatim su došli dermalni fileri, odnosno povećanje volumena delova lica – pogotovo jagodica – hijaluronom. Novija metoda, koja u mnogim slučajevima može da da prirodniju.