Vrat i dekolte

PODMLAĐIVANJE VRATA I DEKOLTEA

Vrat i dekolte najviše stradaju od sunca koje “uhvate u prolazu”, zato što je leti ovaj deo tela gotovo uvek otkriven i zbog ugla pod kojim sunčevi zraci padaju. Fenomen poznat kao photoaging se stoga načešće pominje kod problema vezanih za ovu regiju. Uz to, i dugogodišnje spavanje na stranu ili na stomaku ostavlja bore, često one najdublje.

DA LI JE VRAT “SLABA TAČKA” PODMLAĐIVANJA?

Više ne. Bar u našem Studiju. Sužen izbor postupaka kojima je moguće tretirati ovu zonu, zbog štitaste žlezde i velikih krvnih sudova, naveli su naš tim lekara da osmisli poseban, individualizovan program, kojim se na bezbedan način nedostaci ove regije mogu ublažiti, ili potpuno ukloniti sa samo nekoliko dobro odabranih i pravilno rasporedjenih tretmana. Efekat je zategnuta i čvršća koža bez bora i fleka. Tamo gde je to problem, podvaljak postaje vidno manji. Konačni efekat je ukupno skladniji utisak, jer nestaje dosadašnje razlike izmedju dve zone: vrat sada prati lice.

KAKAV JE EFEKAT PROGRAMA ZA DEKOLTE?

Zavisno od stanja kože, dubine bora i stepena eventualne hiperpigmentacije, kreira se individualni program u kome se kombinuje više različitih postupaka ili serija tretmana, kojima se uklanjaju fleke, uklanjaju sitne i ublažavaju duboke bore. Ukupan utisak: koža dekoltea postaje glatkija, čvršća i jedrija.