vezbe za stomak i vitak struk 1

Samo vežbe za stomak nisu rešenje za vitak struk!

Vaš trener ili drug sportista nije pogrešio kada vam je rekao da se masne naslage ne skidalju „ciljano“. Tačno je da ne možete da dođete u teretanu ili na aerobik, pa zahtevate vežbe za stomak kojima se skida baš „salce“ sa stomaka. Potrebno je drugačije rešenje…

Zato vam predlažem nove i moderne metode, tretmane i procedure kojima vaše napore da izgledate privlačnije, vitkije i zategnutije možemo maksimalno da podržimo. Pod podrškom mislim da možemo značajno da ubrzamo proces topljenja masnih naslaga na vašem telu i to prilično targetirano.

Možemo da napadnemo najproblematičnije tačke na telu!

Zajedničko i muškaricma i ženama je da ta tačka bude – stomak.

Šta možemo da učinimo da brže otopite masne naslage – bez da radite vežbe za stomak?

Prvo, bitan je pregled jer moramo da definišemo vaše potrebe. Na osnovu njega kreiraćemo optimalnu kombinaciju više različitih postupaka i tretmana. Želimo da u najkraćem vremenu postignete maksimalne rezultate. Neki od najefikasnijh tretmana koje možemo koristiti su sledeći:

Radiotalasni lifting 

radiotalasi su izuzetno moćno sredstvo za zatezenje kože i redukciju masnih naslaga. Radiotalasima je moguće tretirati regije ruku, stomaka, nogu ili zadnjice. Posebno je efikasan kod onih kojima je ostalo „samo malo na stomaku„ i oni često radiotalasni lifting koriste kao metodu za skidanje masnih naslaga.

Acoustic Wave Therapy

(terapija akustičnim talasima) popularno nazivaju „shock wave“ terapijom – zato što i jeste šokantno koliko brzo ume da se izbori i sa najtvrdokornijim celulitom i masnim naslagama.  Opuštena koža na na rukama, nogama i stomaku – pa čak i postporođajni stomak, mogu da budu prošlost.

Mezoterapija tela

je jedno od najmoćnijih sredstava za lokalizovano uklanjanje masnih naslaga. Mezoterapeutski kokteli koncipirani tako da pomažu smanjenje masnih naslaga, ubacuju se na mesta s kojih želimo da nestane neželjeni višak.

Gipsane bermude

više tretmana vremenom daju dugoročnije rezultate, ali čak i jedne „bermude“ vratiće vam motivaciju i želju da dijetu, vežbanje i tretmane izgurate do željenog cilja. Naime, nakon samo jednog tetmana, obim struka i butina se vidljivo smanjuje. Idealan tretman pred važne događaje i dok je vaše mršavljenje još uvek u toku. Uspešno se koriste i za tretiranje celulita.

Stimulacija mišića

naravno, ni najbolji tretmani, bilo gde na svetu, neće delovati ako se makar i umereno ne „probuši kašika“ i krene s nekom rekreacijom, pa neka je to i redovna šetnja. Ipak, ako ste imali neku povredu i ne možete da vežbate, imate bilo koju drugu prepreku za fizičku aktivnost ili pak želite da ciljano ojačate određene mišićne grupe – pomoćiće vam tretman stimulacije mišića. Naravno, ona može da se radi i na stomaku.

Pored ovih ključnih i prilično moćnih tretmana, postoje i drugi specifični i dopunski – poput limfne drenaže ili ultrazvuka, čiji efekti nisu zanemarljivi. Ali, kao što smo rekli – svako je priča za sebe i najbolji rezultati se dobiju onda kada je program individualno skrojen upravo za vas.

Insistiranje na personalizaciji nije slučajno, znamo da pažljivo planirana promena uvek daje brži i dugoročniji rezultat.

Do sezone kupaćih kostima imamo još vremena da zajedno napravimo vidljiva poboljšanja!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top