vise lepote u novoj deceniji

Više lepote u novoj godini – kroz nekoliko jednostavnih koraka

Kako se približavaju praznici, u našem okruženju pojavljuju se dve grupe. Jedna grupa je obuzeta euforijom oko praznika, dok drugi gravitiraju ka nezainteresovanosti. U decembru istovremeno viđate ljude pune radosti zbog ukrašavanja jelke – kao i one koje ta ista euforija ne dotiče ili im ne izaziva pozitivne emocije.
Kojoj god grupi pripadali, uvek postoji nešto što možete uraditi za sebe. Lično zadovoljstvo je prvi preduslov da se osetite praznično i veselo. U svakoj prilici, a posebno u ovo doba godine, bilo bi poželjnije da odaberemo optimizam i fokusiramo se na vedrije, sjajnije, srećnije i svakako – lepše ciljeve.

Hemijski piling briše fleke i ožiljke gomilane godinama

Kada nanosite šminku, da li primetite flekice koje vam je leto ostavilo za uspomenu? Ne brinite, niste jedini! Nisu usamljeni ni oni uznemireni ožiljcima, aknama i proširenim porama. Verovatno ste cele godine bili prezauzeti da biste se s ovim borili?
I sada, dok mutite testo za kolačiće, peglate zavese i stolnjake sa novogodišnjim motivima, birate nove ukrase za svoj dom – možda vas stigne umor od svih tih priprema i nerešenih „beauty“ problema. Tada obavezno zastanite, odvojite vreme za sebe i učinite da makar neka od čestih „ženskih muka“ konačno nestane. Tako ćete se s više elana vratiti novogodišnjim pripremama. 
Hemijski piling je tretman koji zna kako da se bori sa vremenom – flekama i ožiljcima koje ono ume da ostavi. S obzirom da se koža nakon tretmana peruta, moguća je osetljivost na sunce te je zima idealan momenat za hemijski pilingHemijski piling je magična gumica za brisanje, koja će vratiti sjaj, imati blagotvoran uticaj na stanje vaše kože i neizostavno, na vaše raspoloženje.

Ne verujete u čarobni štapić? Onda niste probali mezoterapiju!

Pre nego što smo počeli da unajmljujemo Deda Mraza za decu i unuke, davno smo i sami verovali u njega. Zatim smo irvase i čarolije arhivirali u dragocenoj fioci našeg uma: “dečija mašta”. Danas smo sigurni da irvasi koji donose poklone ne postoje – ali o čarobnim štapićima ipak možemo da razmislimo još jednom. U nekom obliku, ipak postoje! Mezoterapija je dokaz za to.
Svima su nam dosadile kreme koje najavljuju čuda, a zatim ne pruže obećano. Kreme je svakako neophodno upotrebljavati zbog hidriranja i zaštitnog faktora, ali to nije dovoljno. Kada koža više ne reaguje na bazičnu negu, mezoterapija vas čeka iza prvih vrata na koja bi trebalo da pokucate. Ona će, zaista kao čarolijom, ublažiti znakove starenja, zategnuti kožu i osloboditi vas tragova umora.

Za epilaciju savršeno je vreme

Dok ukrašavate jelku, bodu vas njene iglice? To je u redu, ali nije u redu ako vas dlačice na nogama isto tako bockaju. Hladnoća, gomila obaveza oko novogodišnjeg spremanja i duga odeća nisu opravdanje, ni izgovor da se ova tema zanemari do proleća. Epilacija je tretman koji je u ljubavi s manjkom sunca i niskim temperaturama. U to doba godine, lakše se sprovodi na ponovo bledoj koži i manji je rizik od hiperpigmentacija.

Bermude su odavno ostavljene sa strane, ali za gipsane bermude je pravo vreme

Sa decembrom počinje priča o proslavama i svaka žena brine o odabiru garderobe. Većina nas ima haljine i pantalone koje obožava, ali više ne stoje kao nekada. Skalpel je veliko “ne” ako tražite prirodan, a brz način da smanjite obim. 
Gipsane bermude su idealno i veoma prijatno rešenje. Gipsane bermude deluju na celulitgojaznost i opušteni tonus kože. Nemojte odustati od drage haljine! “Uskočite” prvo u gipsane bermude i nakon njih, garantovano ćete svoju omiljenu odeću oblačiti s osmehom na licu.

Cryo Meso Lift – ledena kraljica koja vraća vreme

Sve nas brine protok vremena i s dočekom još jedne nove godine, potajno se brinemo što starimo. Cryo Meso Lift je komplaksan tretman koji će vratiti vreme unazad i zalediti ga u prošlom momentu. Ova Ledena Kraljica će obrisati umor, zategnuti i osvežiti vaše lice. Slojevi novogodišnje šminke su samo fasada, ali svi želimo da nakon skidanja te šminke vidimo nežnu i kvalitetnu podlogu. Cryo Meso Lift će učiniti da i bez šminke svakodnevno blistate.

Za počatak – darujte sebe!

Decembar je mesec darivanja i potrudite se da osim poklona, drugima poklonite pozitivne misli i vedrinu. Pre nego što počnete da dragim ljudima pakujete poklone, prvo poklonite nešto sebi. Znamo da tek onda kada sami blistamo zadovojstvom, taj sjaj možemo da prenesemo i na druge.
Mi vam nudiom bezbroj opcija da učinite nešto za sebe, svoje telo i svoju kožu. To jeste način da se načini prvi odlučni korak ka lepšoj 2020. godini. Sada je pravi trenutak da se pripremite za nju!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top